Välkomna till ÖPSSK

Skinskjutningen . 2019-12-14

Idag byggde medlemmarna upp en egen bana som besköts med glada tillrop (och svordomar)!
Bäst idag lyckades Linus Ericsson som had 1p bort på den kniviga banan, han var precis före ordförande Engman!

Resultaten finns här

Lucian. 2019-12-07

Som vanligt möttes vi av en trevlig bana och glada funktionärer i Mariestad!
Klubben gjorde bra ifrån sig på kvällen, P-O delad trea i C, Rosevall tvåa i A, Linus vann Junior, och Amie sköt också riktigt bra!
Pontus vann B3 på poäng, han gjorde två fullvarv ikväll!

Preliminära resultat

Fläskaskjutningen. 2019-12-03

Tre var på plats för att göra ett försök på en skinka, P-O var närmast men förlorade på lottning! Laget blev trea
Men solen sken i alla fall!

Resultat

Sannaosta. 2019-11-25

Mörkt och disigt väder i Hynbyholms grusgrop väntade dagens Örebroare.Banan som var en kopia på de senaste årens blev utslagsgivande när de svarta figurerna blev svåra att se i diset. Daniel Jander sköt fullt i både C (trea) och R ( Etta). Richard westling blev tvåa i B2.Fredrik Resevall 6:a i R3.

Preliminära resultat

Regn och rusk på Vargamörkret!. 2019-11-16

Några tappra skyttar trotsade hällregnet i Ramsberg, tre sköt fullt och Hans Granath vann där!
Örebroarna hade väl inget superkväll men Amie vann i D3 och lagseger blev det också!

Resultaten finns här

Jössedubbel i snö!. 2019-11-10

Vi bjöds på ett riktigt vinterlandskap när vi gästade Arvika och deras Jössedubbel på lördagen!
Som vanligt en tuff bana där två lyckades skjuta fullt på dagen och en på kvällen! Klubbens skyttar gjorde så gott de kunde och P-O placerade sig tvåa på kvällen i C3 samt att laget slutade trea!

Preliminära resultat

Mörkerfälten. 2019-11-02

Ikväll sköt vi mörkerfält på banan och det var många tillresta från Västmanland vilket vi tycker är skoj!
Banan var bitvis klurig men inte omöjlig visade P-O som satte alla skotten, och de flesta gillade den!
Tack alla som deltog och ni som hjälpte till med att plocka upp och ner banan!

Resultaten finns här

Höstskottet i Skövde. 2019-10-14

Klubben hade några tappra representanter i Skövde för att skjuta deras fältskyttetävling Höstskottet. En svår och utmanade bana med ett fåtal fullvarv i alla vapengrupper. Richard Westling vann B2 och blev trea i VÄ. Daniel Jander vann C3 och blev fyra i R3.

Resultaten finns här

Höstfälten . 2019-10-12

I etr riktigt grått höstväder avgjordes Höstfälten på och runt banan på Slätten!
89 starter blev det och vi tackar Svante för en riktigt trevlig bana!
Klassegrar för klubbens Olof Sultan, Daniel Jander, P-O Andersson, Thord Johansson Och Richard Ramstedt. Plus en del fina placeringar också. Tack alla funktionärer och tillresta skyttar!

Resultaten finns här

Efter höstfälten går vi ut. 2019-10-10

Alla är välkomna till vår lilla utgång efter höstfälten. Lördag 12 oktober kl 20.00 träffas vi på restaurang Chandani, Kungsgatan 4, vi satsar alltså på indiskt i år På hemsidan ser du menyn https://chandani.se/

Vi behöver inte förboka mat men du skall anmäla dig till Barbro senast 10 oktober om du vill hänga med Barbrorsultan@hotmail.com (Observera E postadressen, det är barbror och inte barbro) Välkomna alla!

Mjölbyträffen i kohagen!. 2019-09-22

Den traditionsenliga Mjölbyträffen hölls som vanligt i Rinna!
En tuff bana med mycket figurer som inte var förlåtande! Klubben hade 7 skyttar på plats och de skötte sig riktigt bra, Daniel höll som vanligt hög standard och var i toppen i C3, B3 & R3 där han också sköt fullt! P-O var ensam om det i B så där blev det seger, seger även för Olof Sultan i B2.
De tre nämnda var också med i laget som slutade tvåa.

Resultaten finns här

Kretsmästerskap i Springskytte.. 2019-09-21

I år gick Kretsmästerskapet i Springskytte i ett soligt Örebro. Nytt i år var vandringspriset Polisvasen som är uppsatt av Bengt-Olov Nord. Priset ger tidshandikapp beroende på ålder, där alla över 35 får 15 sekunder i tidsavdrag per år. Sven-Olof Olofson vann tävlingen om vandringspriset. I Kretsmästerskapet segrade Jan Jorsäter på 37:45 före Sven Olof Olofsson på 39:32 följt av Johan Anselmius på 43:48.

Resultatlista

Nordiska mästerskapen i fältskjutning. 2019-09-21

Även i år hade vi representant på plats genom Linus Ericsson! (Simon lämnade återbud)
Riktigt spännande att följa killarna som låg under efter första varvet, men vände och vann överlägset! Mycket bra skjutet av alla i laget!
Grattis till lagguldet. Och grattis till Leopold och Helmer som även tog guld & silver ind! Även de svenska herrarna dominerade och tog själva hand om pallen genom Joe, Robert och Tobias. Grymt skjutet!
Damerna och veteranerna fick varsitt silver i laget och Sören Rehn vann veteran individuellt!
(Bilden lånad från Svenska Pistolskytteförbundet!)

Resultaten finns här

Daniel kretsmästare i revolver. 2019-09-09

Återigen stod Daniel som segrare när kretsmästerskapet avgjordes i Ramsberg!

Resultaten finns här

Dawidson kämpar på. 2019-09-08

Och idag sol och växlande molnighet. Långhållen två stn på 180 m samt en stn på 80 m. Enligt hörsägen (mail) är KrM/KM M-fält flyttad från lö till sö. MVH Jan

Resultat magnumcupen

Örebroträffen. 2019-09-01

Blixt och dunder blev det när Örebroträffen för omväxlings skull hölls på Slätten!
Ett riktigt åskoväder dundrade in mitt på dagen och det blev mörk som på kvällen. Men funktionärerna och skyttarna kämpade på i regnet som sedan gav sig!
Klubbens skyttar höll sig väl med i resultatlistan med bl.a lagseger!

Resultaten finns här

Inomhusskytte under vintern. 2019-08-27

Även denna vinter så tränar vi sportskytte i Kumla på torsdagarna 2019-10-03 - 2020-03-26 mellan 19.00-21.00. Alla skyttar med eget vapen är välkomna men det finns 6 skjutplatser och det är först till kvarn som gäller. Anmälan sker till Filip Hofman inför varje tillfälle. Banhyran är 50 kr per person. Träningen kommer att fokusera på en gren per tillfälle och schema kommer läggs upp på träningssidan.

Guld och silver på Springskytte SM. 2019-08-26

På SM i springskytte som avgjordes på Grimsta i Stockholm blev det både guld och silvermedalj till Örebro. Janne Jorsäter sköt fullt och vann H35-klassen efter att ha sprungit lagom för att klara av att träffa samtliga mål. Flera av konkurrenterna hade riktigt bra löptider men missade lite för mycket.
I H65 klassen kom Sven-Olof Olofsson 2:a efter en rafflande duell om guldet och fick se sig slagen med bara 8 sekunders marginal. Sven-Olof fick lite högt läge på träffbilden och missade lite fler mål än normalt. I stafetten tappade Örebro lite för mycket, men kom in på en 6:e plats efter att Johan Anselmius gjort en riktigt bra sträcka med endast en bom.

Resultatlista

P-O & Linus i Norge. 2019-08-25

P-O & Linus tog en tur till Kongsvinger för att skjuta lite fältskjutning. I "fin" gick det riktigt bra, P-O sköt fullt och Linus var bra med på 4p bort!
Grovvarvet gick lite sämre men riktigt roliga banor och rekommenderas ett besök!

SM Silver till Öpssk. 2019-08-25

I torsdags avgjordes SM i Grovpistol på Öckerö i Göteborgs skärgård. På plats var Janne Jorsäter, Pasi Tyynelä och Filip Hofman. Janne kom på en 4:e plats individuellt bl.a efter Jan-Olof Danielsson som vann och vår klubbkompis Pontus Schmidt, tävlande för Zinkgruvan, som tog silvret. I lagtävlingen kom Örebro 2:a efter boden som vann med god marginal. Pasi och Filip var även med och sköt Fripistol, sportpistol och standardpistol på, fredag, lördag och söndag.

Resultat Standardpistol

Resultat Snabbpistol

Resultat Sportpistol

Resultat Fripistol

Resultat Grovpistol

Funktionärer till Örebroträffen. 2019-08-22

Örebroträffen går i år på våra skjutbanor i Örebro den 1 september. Detta innebär att det är vi som håller i serveringen.
Vi behöver några medlemmar som kan tänka sig ansvara för serveringen. Vill du vara med så kontakta mig Elisabet Magnusson elisabet.peter@telia.com

Startlista föreningsvis

Semestersnabben. 2019-08-20

Södra Dals Psf arrangerade i år en hemmabanetävling i milsnabb, mycket trevligt initiativ!
Några örebroare blev det som ställde upp med ganska bra resultat. bl.a så blev det tre lagsegrar med Janne, Daniel & P-O i lagen. Juniorerna Simon och Linus hade en jämn kamp om segern där Linus vann bara två poäng före Simon!

Preliminära resultat

Laxåsmällen. 2019-08-12

Några tappra örebroare var på Laxås magnumfältskjutning i helgen, det var en deltävling i magnumcupen!

Resultaten finns här

DM 25 & 50m 2019. 2019-08-06

I helgen arrangerade klubben DM och klubbmästerskap i 25 & 50m grenarna med tunga regnskurar som föll mellan markeringsomgångarna. Det var även några tillresta skyttar som sköt rankingtävling, de resultaten publiceras i IndTa.

Resultat

Pasi svensk mästare i standardpistol. 2019-08-05

Pasi vann H45 i standardpistol och tog ett silver i grov när veteran-sm avgjordes i helgen, denna gång i Älvdalen!
Klubben tog även tre silver i lag, sport, grov och standard. Några sedvanliga fjärdeplatser blev det ju också...

Lyckat SM i år igen!. 2019-07-07

Det blev åter ett lyckat SM med massa medaljer till skyttarna!
Daniel Jander svensk mästare i Revolver milsnabb, Siman Jander svensk mästare i Jun milsnabb. Lagguld till Simon & Linus.
PÅ fält blev det silver till Janne i Fält C efter särskjutning om guldet. P-O hade också chans på bronset men det var tufft med nio skyttar som skulle gör upp om det. Simon Jander tog åter en medalj i fält junior, denna gång ett brons. Och lagguld tillsammans med Linus!
Inte lika mycket flyt i lagen i år med flera 4:e-platser men till slut lyckades Janne, P-O & Daniel ta guld i fält C (vilket är bland det svåraste) Men sju medaljer är ju helt fantastiskt!

Resultat och information

Örebro Steel challenge. 2019-07-01

Gick av stapeln i lördags; kul form av skytte där fallmål skulle bekämpas.
Först sköts två kvalomgångar där den bästa tiden räknades som resultat. Sen blev det utslagstävling man mot man. Där visade sig Simon Jander vara bäst för dagen och vann klass 3, klass 2 vanns av Thord Johansson.
Det blev även en extra final för de fyra snabbaste skyttarna från kvalet, denna vanns av P-O som mötte Simon i denna final!
Efteråt grillades det hamburgare och var prisutdelning, en riktigt trevlig dag på skjutbanan!

Resultaten finns här

Fjugestaträffen. 2019-06-30

Några var ju där och sköt riktigt bra!

Resultaten finns här

Följ Dawidson. 2019-06-22

Som åker runt och gör bra ifrån sig på Magnumcupen!

Magnumcupen

Kretsmästerskap Milsnabb C o B. 2019-06-17

Under söndagen anordnades kretsmästerskap i Militär snabbmatch vpgr C och B på banorna i Lindesberg.

Kretsmästare i C blev vår Anders Nilsson följd av Jan Jorsätter på andraplats och Fredrik Tjepljak som bronsmedaljör. Amie Blomér segrade i Dam före Ingela Reveny Lönner och Elisabet Magnusson.
I B blev Jan Jorsäter silvermedaljör och Fredrik Tjelpljak tog sitt andra brons för dagen och Richard Westling blev bronsmedaljör i Vet Ä. Grattis Alla.

Övriga resultat se nedan

Resultat

Resultat Örebropricken 2019. 2019-06-14

Efter regn kommer solsken, vilket i det närmaste beskrev tävligsdagens väder.

Dock sken det med resultaten. Dagens högsta levererades av Staffan Juskär från Västerås med 291 poäng. Dagens näst bästa resultat får väl nämnas att Staffan stod för själv i B. Grattis Staffan!

Medaljörerna blev:
GuldStaffan Juskär291
SilverJohan Nevelius287
BronsFilip Hofman285

I utslagsfinalen segrade Ulf Andersson från Ramsberg PSK, lika fast fler tior... Spännande, vinsten blev en kikare sponsrad av Reservdelslådan.

Resultatlista Örebropricken 2019

Avslutning på Örebroserien. 2019-06-12

I måndags sköt vi sista omgången av Örebroserien, "duell" stod på programmet!
Anders Nilsson vann i år h totalt, tätt följt av Janne Jorsäter! Vi gratulerar!

Resultaten finns här

Örebroserien. 2019-06-03

Örebroserien fortsatte med regnet hängande i luften. Idag sköt vi en halvmatch sportpistol med 3 precisionsserier och 3 duellserier. Nästa vecka blir det duell som avslutning på Örebroserien.

Resultatlista

Regn och rusk på Björnträffen. 2019-06-01

Men tre tappra Örebroare på plats!
Laget med P-O, Amie & Svante placerade sig trea, medan P-O var på humör idag och vann C3 & R3!
Lika trevligt som vanligt med glada funktionärer och rolig bana. (Vridstället på stn1 havererade, därav låga resultat i C)

Resultat

Örebroserien omg3. 2019-05-27

Standardpistol ikväll och här finns det resultat!

Resultaten finns här

Daniel västsvensk mästare i B. 2019-05-26

Daniel hade en riktigt bra dag på Vsm som gick i Kaflås på söndagen, särskjutning om medalj i alla tre grenar han ställde upp i!
Det blev guld i B, silver i R och ett lagsilver i C tillsammans med P-O och Anders Nilsson!
Simon ville inte vara sämre och vann Junior före Linus och de tog samtidigt lagguldet också! Övriga gjorde så gott de kunde...

Resultaten

Påminner. 2019-05-22

Påminner om att medlemsavgiften skall vara betald senast 31 maj. Påminner även om att du som anmält dig till SM eller VSM skall betala in startavgifterna på klubbens PG 591579-8/kassörskan

Örebroserien ångar på!. 2019-05-20

Och i stort sett lika många på plats ikväll igen! Kul

Resultaten finns här

Vsm i milsnabb. 2019-05-19

Här finns det resultat därifrån, tyvärr inga skyttar från klubben. Men bra resultat från några av kretsens skyttar!

Resultaten finns här

Örebroserien har startat. 2019-05-15

Nästan 25st var på plats första omgången då det smatidigt var klubbmästerskap i precision C!
Engman vann före Anders nilsson och Janne Jorsäter. Resultaten för KM ligger under resultat!

Resultaten finns här

Anmälan till nationella SM är öppen!. 2019-05-13

Så passa på om ni vill välja starttider! Enklast är om vi betalar in gemensamt via klubben så sätt in pengarna på klubbens pg 591579-8

SM:s hemsida

Kretsmästerskap i fält, Laxå!. 2019-05-05

Vi tackar återigen Laxå Psk som stod som arrangör även i år för kretsmästerskapet i fält C & B! Jättefint arrangemang. I B segrade Daniel Jander efter särskjutning med Janne Jorsäter där båda hade skjutit fullt. Richard Ramstedt tog hem bronset. I C vann Janne Jorsäter före Pierre Löfquist och Thord Johansson. I veteran äldre segrade Ragnar Ohlsson och i Veteran Yngre Ulf Andersson. I damklassen segrade Martina Hallblom Ocg damklassen vanns av Linus E!

Resultaten finns här

Allsvenskan 25 & 50m 2019. 2019-05-05

Nu är det dags för att anmäla sig till Allsvenskan 25 & 50m 2019. Det är en stor nyhet i år. Tävlingen kommer finnas som traditionell lagtävling, samt som en individuell serietävling.

Allsvenskan info

Vårsaluten i Sunne. 2019-05-01

Varmt väder och pollenexplosion var det 1-maj när några av klubbens skyttar var på plats i Sunne för den fina tävlingen!
P-O sköt "som vanligt" bra här och missade inget i C, placerade sig trea i hård konkurrens!
Amie blev bästa dam och Linus bästa Junior! Övrigaresultat finns nedan.

Resultaten

Ramsbergsträffen. 2019-04-28

Daniel hade en riktigt bra dag i Ramsberg, med tre fullvarv och seger i B3 & R3 samt trea i C3!
Fler bra placeringar var det också, se resultatlistan!

Resultat Ramsbergsträffen

Kommande tävlingar. 2019-04-28

Söndag den 5/5 är det kretsmästerskap i fältskjutning i Laxå och måndag den 13/5 startar Örebroserien som är ett utmärkt tillfälle för tävlingsträning!

Inbjudan Örebroserien

Strålande sol på kretsmästerskapet. 2019-04-13

Fint väder när kretsmästerskapet i milsnabb A & R avgjordes på Slätten.
Skaplig uppslutning och blanadade resultat!
Men mästare korades, Stålvall vann A & Daniel Jander vann R (tror det var samma ifjol)

Resultaten finns här

Seriefält i Kristinehamn. 2019-04-08

Fem Örebroare var på plats när sista tävlingen avgjordes i Kristinehamn. Fint väder och en trevlig bana bjöds det på! Inga segrar men några fina placeringar ändå!
Tack Kristinehamns PK.

Resultaten

Städdagar. 2019-04-06

Planerade städdagar på skjutbanan är 24/4 & 8/5 från 17.00. Bland det som behöver göras är b,l,a måla vändställ, riva det gamla stället som ej är vändbart, montera det nya vändstället, bära bort grenar och annat ris som har röjts under vintern, skära gräskanter på banområdet, plocka tomhylsor på utsidan, gräva ur bly i skjutvallen mm mm.

Vårfältskjutningen. 2019-03-24

Årets Vårfältskjutning bjöd på vackert väder om än lite väl blåsigt. Den som behärskade vårvindarna bäst var Fredrik Pehrsson från Eksjö, som skjöt fullt och inte missade något i särskjutningen heller. Fredrik blev bästa skytt och fick därmed en inteckning i CEBA-reklams vandringspris.
Vi hoppas alla haft en trevlig dag i Örebro och hälsar er välkomna tillbaks nästa år, om ni inte har vägarna förbi tidigare. Ett stort tack till alla våra medlemmar som gjort ett jättejobb som vanligt.

Resultaten finns här

Kallelse till årsmöte 25 mars.. 2019-03-13

Här kommer kallelse till årsmötet med förslag till dagordning. Vid årsmötet så förättar vi traditionell medaljutdelning och sedan lotteri.

Kallelse med förslag till dagordning uppdaterad 2/3

Stjärnor firades på slottet. 2019-03-11

På fettisdagen var det kalas på Örebro Slott.
Det var vår landshövding Maria Larsson som tillsammans med Örebro Läns Idrottsförbund bjöd in länets alla Svenska mästare från 2018 till residenset på Slottet.
Däribland fanns Pasi Tyynelä, P-O Andersson, Jan Jorsäter samt Daniel Jander (Johan Nevelius kunde inte delta men var bjuden).
Landshövdingen och ÖLIFs ordförande Marie Louise Forsberg Fransson höll tal och delade ut diplom till var och en.
Tillställningen avslutades med middag övervakad av semmelkungen Adolf Fredrik som hängde på väggen. Det sägs att han dog efter att ha förätit sig på semlor, så därför blev det ingen semla till desert enligt Landshövdingen.

Länk till Länsstyrelsens artikel

Amie & P-O i Borås. 2019-03-10

Sista vinterfälten i Borås på denna plats blev det, då skjutbanorna stängs i höst. Förhoppningsvis har de nya om nåt/några år igen. Tråkigt, men dessvärre allt vanligare att skjutbanedöden slår till!
Nåja, båda började med ett mindre bra första C-varv (jetlag?) men sköt riktigt ok på B-varvet, P-O missade inget och blev tvåa i B3!

Resultaten

Seriefält i Kristinehamn. 2019-03-09

3 Örebroare var på plats i Kristinehamn när den första seriefälten avgjordes i lördags, trevlig runda på 6 stationer!

Resultaten finns här

Vinterserien. 2019-03-09

Inget mysigt väder denna lördag, men de flesta är nu klara med alla omgångar.

Resultaten finns här

Vinterserien del 3. 2019-03-02

Solen sken, men det började blåsa en del så det var inte så skönt som det varit i veckan! Nåja, resultat blev det trots allt!

Resultaten finns här

Överum nr 2. 2019-02-25

Fyra tillresta örebroare gjorde så gott de kunde när andra Vårsaluten avgjordes i Överum, Daniel sköt fullt i C3 och placerade sig trea där! I övrigt blev det väl blygsammare placeringar, P-O, Amie och Linus var också där!

Resultaten finns här

Filip distriktsmästare i Luftpistol. 2019-02-24

På lördagen avgjordes DM i luftpistol i lufthallen på Slätten. Vi fick fin hjälp av Gunnar Thunell med elektronik och skjutlederi. Tack för det!
Det var totalt 8 skyttar varav 6 st från Distriktet. Tävlingen blev otroligt jämn där det avgjordes på sista skottet. Filip Hofman sköt en innertia i sista skottet och blev därmed distriktsmästare på 547 p, före Janne Jorsäter och Pasi Tyynele som båda hade 546 p. Våra tillresta skyttar hade även de 547 p precis som Filip och rankingtävlingen avgjordes på innertior där Anders Sättermon från Pk Svea vann före Filip Hofman och Pontus Nilsson, Kungliga Wermlands Regemente skf.

Resultat

Vinterserien del två. 2019-02-23

Ganska grått och tråkigt väder idag, men några skör bra ändå!

Resultaten finns här

Jander i Överum. 2019-02-18

Daniel och Simon åkte till Överum och sköt deras första tävling Vårsaluten. En krävande och utmanande bana där man inte fick tappa koncentrationen väntade. Simon sköt ett mycket bra C-varv och blev bäste Örebroare med 46 träff och inga tavlor bort. Daniel var ensam att skjuta fullt i B och vann.

Vårfältskjutningen. 2019-02-17

Snart dags för Vårfältskjutningen igen, klubbens medlemmar hjälper som vanligt till med arrangemanget! För att underlätta och för att våra gäster ska få en bra upplevelse så skjuter funktionärerna max ett varv. Glöm inte att anmäla er, vi har satt ett max deltagarantal på 325 starter!

Inbjudan

Vinterfältserien. 2019-02-08

Andra deltävlingen i Vinterfältserien avgjordes på lördagen.
Vädergudarna gav oss lätt regn, 4 grader varmt och is och snöslask att traska runt i. Många sköt bra trots det.
Thomas Engman var den som lyckades bäst genom att skjuta fullt och hade hela 92 poäng i poängmålen.
Thomas segrade även totalt med två fulla varv, samma som tvåan Daniel Jander.

Total resultatlista Vinterfältserien

Resultatlista deltävling 2

Resultatlista deltävling 1

Ladies cup 2019. 2019-02-03

Även i år så kör vi Ladies Cup!
Alla damer/tjejer är välkomna att deltaga, vem får den åtråvärda inteckningen i år?
Inteckningar i Vandringspriset Krutgumman
2017 Veronika Ferdén, Luleå PK
2018 Liselott Såmark, Stockholmspolisens SKF

Inbjudan

Vinterfältserien. 2019-01-19

25 skyttar var på plats på första tävlingen! Nästa går den 9/2!

Resultaten

Vinterserien. 2019-01-15

Dags att anmäla intresse om du ska vara med på denna!

Inbjudan

Träningsskyttet på torsdagar drar igång igen. 2019-01-07

Nu fortsätter vi sportskytteträningen inomhus under vintern i Kumla. Alla skyttar med eget vapen är välkomna.
Det finns sex skjutplatser. Vi skjuter mellan 19.00-21.00. Max 12 personer per kväll.
Blir det stort intresse eller om det finns intresse att skjuta andra grenar så går det att hyra hallen ytterligare dagar.
Banhyran är 30 kr per person. Blir vi fler än sex personer så delar vi upp tiden.

Inför varje pass måste anmälan ske till Johan Nevelius så att vi kan planera träningsmomenten.
Om man vill delta så följer man planerad träning.

Träningen kommer att fokusera på en gren per tillfälle. Vi kommer ägna tid till uppvärmning, skjutteknik och skottplan.

Träningsschema 2019

10/1 Militär snabbmatch
17/1 Standardpistol
24/1 Sportpistol/Grovpistol
31/1 Militär snabbmatch
7/2 Standardpistol
14/2 Sportpistol/Grovpistol
21/2 Militär snabbmatch
28/2 Standardpistol
7/3 Sportpistol/Grovpistol

Träningsskytte

Bra med folk på Trettondagsträffen!. 2019-01-06

Kul att se så många idag, i "fin" var det 20 starter och "grov" 9. Var bara luft som det kunde varit betydligt fler deltagare på!
En ny gren för alla som verkade vara uppskattad, riktigt bra som träning med olika moment och tider hela tiden!
Bäst i fin blev P-O, grov Fredrik T (som sköt riktigt bra) och luft vanns av Janne J! Blir nog fler sån tävlingar framöver!

Resultaten finns här

Inventering Lördag!. 2019-01-03

På lördag med start kl 10.00 inventerar vi. Vi behöver vara några stycken och då brukar det gå fort. Det tar ca 1-1,5 h

Utan inventering kan vi inte bedriva någon verksamhet så det är viktigt att denna görs, ev lördagstränng får ske efter inventeringen är gjord. Välkomna!/Kassörskan

fortsättning av nyheter (2018)